Forum kolegów z PolishNavy
6-go SIERPNIA 2014 NEXON koñczy
nasz± przygodê
z NAVY FIELD 2
¶mierdzia³o od dawna.. wiêc trudno
byæ bardzo rozczarowanym.
DZIÊKUJÊ WSZYSTKIM, z którymi
mia³em przyjemno¶æ pop³ywaæ!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy
Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze
Mod
Witam!
Wczoraj kolega Flogger z floty UFTS zapyta³, czy przyjmiemy jego i kilku ludzi do siebie do floty (ludzie graj±cy, wysokie levele). Jako ¿e przyjêcie ich do floty narusza dewize "Polish speaking only" odpowiedzia³em ¿e to przedyskutujemy przede wszystkim z Misiem, ale te¿ liczy siê Wasze zdanie (oczywi¶cie to Misio zadecyduje). Je¿eli o mnie chodzi, to nie mam nic przeciwko, a bariera jêzykowa to nie problem, ale co Wy na to?
Nie chce wyj¶æ na fatalistê ale czy¿by NF2 umiera³o? Mnie nie przeszkadza kto gra, byleby mnie nie bluzga³
English sekcje na forum trzeba bêdzie bêdzie dorobiæ.
Ostatnio edytowany przez Antykanty (24-10-2013 07:56:12)
s³uchajcie - mi to nie przeszkadza - ja mówiê swobodnie po Angielsku...
ALE..
to nie s± polacy.
inna mentalno¶æ, inne problemy - inne, inne inne...
sam nie wiem. Generalnie uwa¿am ¿e ich nie potrzebujemy - Polish jest Polish.... jest klimat, jest ekipa jest zabawa - ale pos³ucham opinii..
temat pewnie wygasa ale powiem kilka s³ów.
Mo¿na zrobic im oddzielny szwadron chcociasz nie wiem czy jest to mozliwe w samej grze,moje zdanie jest takie ze jestem raczej czlowiekiem uniwersalnym i pixele w druzynie wcale nie przeszkadzaja mi wrecz przeciwnie mozna sobie wejsc na oddzielny kanal i poszliwowac ³amany polski angielski ale to oczywisice zostaje w kwesti calej polityki tworzenia (struktury) floty albo only polish nation albo all gay;s.
Mod
Historycznie rzecz bior±c, nic niespotykanego w tym, ¿e w armiach narodowych s± ludzie innych nacji. Nie my¶lê tu tylko o najemnikach.... Nawet g³ównodowodz±cy w wielkiej Polskiej Morskiej bitwie pod Oliw± Arend Dickmann by³ Holendrem, a je¶li mnie pamiêæ nie myli nie by³ admira³em, a kupcem.
Koniec koñców z rado¶ci± witam nowych anglojêzycznych kolegów we flocie (a chyba Serge1 jest rosjaninem, wiêc ¿a³ujê ¿e nie mam cyrylicy, bo z chêci± bym sobie z nim pogawaril).