Forum kolegów z PolishNavy
6-go SIERPNIA 2014 NEXON kończy
naszą przygodę
z NAVY FIELD 2
śmierdziało od dawna.. więc trudno
być bardzo rozczarowanym.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, z którymi
miałem przyjemność popływać!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy
Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze
Mod
Witam!
Wczoraj kolega Flogger z floty UFTS zapytał, czy przyjmiemy jego i kilku ludzi do siebie do floty (ludzie grający, wysokie levele). Jako że przyjęcie ich do floty narusza dewize "Polish speaking only" odpowiedziałem że to przedyskutujemy przede wszystkim z Misiem, ale też liczy się Wasze zdanie (oczywiście to Misio zadecyduje). Jeżeli o mnie chodzi, to nie mam nic przeciwko, a bariera językowa to nie problem, ale co Wy na to?
Nie chce wyjść na fatalistę ale czyżby NF2 umierało? Mnie nie przeszkadza kto gra, byleby mnie nie bluzgał
English sekcje na forum trzeba będzie będzie dorobić.
Ostatnio edytowany przez Antykanty (24-10-2013 07:56:12)
słuchajcie - mi to nie przeszkadza - ja mówię swobodnie po Angielsku...
ALE..
to nie są polacy.
inna mentalność, inne problemy - inne, inne inne...
sam nie wiem. Generalnie uważam że ich nie potrzebujemy - Polish jest Polish.... jest klimat, jest ekipa jest zabawa - ale posłucham opinii..
temat pewnie wygasa ale powiem kilka słów.
Można zrobic im oddzielny szwadron chcociasz nie wiem czy jest to mozliwe w samej grze,moje zdanie jest takie ze jestem raczej czlowiekiem uniwersalnym i pixele w druzynie wcale nie przeszkadzaja mi wrecz przeciwnie mozna sobie wejsc na oddzielny kanal i poszliwowac łamany polski angielski ale to oczywisice zostaje w kwesti calej polityki tworzenia (struktury) floty albo only polish nation albo all gay;s.
Mod
Historycznie rzecz biorąc, nic niespotykanego w tym, że w armiach narodowych są ludzie innych nacji. Nie myślę tu tylko o najemnikach.... Nawet głównodowodzący w wielkiej Polskiej Morskiej bitwie pod Oliwą Arend Dickmann był Holendrem, a jeśli mnie pamięć nie myli nie był admirałem, a kupcem.
Koniec końców z radością witam nowych anglojęzycznych kolegów we flocie (a chyba Serge1 jest rosjaninem, więc żałuję że nie mam cyrylicy, bo z chęcią bym sobie z nim pogawaril).