PolishNavy w NF2

Forum kolegów z PolishNavy

Ogłoszenie

6-go SIERPNIA 2014 NEXON kończy
naszą przygodę
z NAVY FIELD 2
śmierdziało od dawna.. więc trudno
być bardzo rozczarowanym.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, z którymi
miałem przyjemność popływać!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy

Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze

#1 22-09-2013 12:48:11

Nerwus

Mod

Punktów :   

3th slot officer's

Ostatnio udało mi się otworzyć na każdym officerze 3 sloty. Jest to kosztowne bo kosztuje aż 50 000 kredytów i nieraz ciężko o sukces.
Na początku otwierałem mając każdą ilość kredytów co dawało bardzo małe szanse na udane otwarcie 3-go slotu. Nie wyjmowałem officera z "Basic Slot"  do "Battle Station". Zauważyłem że mając 1300000 kredytów jest to jest możliwe ale kosztowne. Postanowiłem spróbować inaczej, przeniosłem go z "Basic Slot" do "Battle Station" tam gdzie znajdują się wszyscy officerowie. Nie zdejmowałem z niego "Corpsmen" i "Comrade" Officer Support Item's były na swoim miejscu i próba... może coś w tym jest, a może nie ale mając go w "Battle station" wyposażonego w rzeczy podtrzymujące stamine i morale otworzenie 3-go slotu kosztowało mnie za każdym razem 300-400 tysięcy kredytów. Postanowiłem się tym podzielić, być może jest to sposób tańszy co zapewni członkom możliwość gry dłużej dostając pełny exp i credit's z bitw.

PS: Jakby ktoś zechciał to sprawdzić bardzo proszęo odpowiedź czy to się sprawdza.

#2 23-09-2013 08:35:38

Antykanty

User

Punktów :   

Re: 3th slot officer's

a co pchasz na 3 slot, morale czy stamine?

#3 23-09-2013 13:30:19

Nerwus

Mod

Punktów :   

2x stamina 1x morale. Morale można uzupełniać.

#4 23-09-2013 19:35:52

Misio

Admin

Punktów :   

ja przyznam, że mam wszędzie "tylko' 2 sloty i ani pół więcej - do tego zwyczajne 'srebrne' Cropsman i Comrade - i żadnych problemów ze staminą / morale - chyba że gram cały weekend...

Misio the Bugbear

#5 14-10-2013 15:21:37

Nerwus

Mod

Punktów :   

Coś jeszcze tutaj dodam.
Patrząc na daily login event i "wiem" że kazdy ma premiumowe corpsmen, ma także możliwość zatrzymania staminy. mam 1x corpsem 1x premium corpsmen itd na morale.... Stamina nie spada nawet jesli walka jest przegrana, wiec Miś niemiał by problem w weekend(dzień wcześniej zrymowałbym na dziś ^^).

6-go SIERPNIA 2014 NEXON kończy
naszą przygodę
z NAVY FIELD 2
śmierdziało od dawna.. więc trudno
być bardzo rozczarowanym.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, z którymi
miałem przyjemność popływać!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy

Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze

Stopka forum

RSS