Forum kolegów z PolishNavy
6-go SIERPNIA 2014 NEXON kończy
naszą przygodę
z NAVY FIELD 2
śmierdziało od dawna.. więc trudno
być bardzo rozczarowanym.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, z którymi
miałem przyjemność popływać!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy
Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze
Witam.
Choć gram już sporo w PolishNavy a jeszcze dłużej w NF2 mimo wszystko wciąż jestem zarowno ja jak i wy na etapie zapoznawania się z innymi flotowiczami. Chciałbym żebyście wiedzieli coś co bardzo cenie w grze, a chodzi mi o tolerancje do graczy z floty jak i z poza.
Nie lubie gdy gracz z chamskim zachowaniem wobec innych tych z floty i tych z poza. Czesto spotykam się ze zjawiskami takimi jak ocenianie czyjegoś "gameplay", wiekszy lvl myśli że jest pro obrażając, wyzywając mniejszych/niższych/nowych poziomów kapitanów co czasem prowadzi do rezygnacji z gry nowych graczy gdyż ten ktoś niema wsparcia/pomocy i traci chęci do gry. Zawsze widząc coś takiego ubliżam, hunce, psuję jakoś gry osobie wyzywającej niewinnych nowych graczy. Ta gra prawie leży, status servera w godzinach szczytu gry wynosi 50+ graczy, a chamstwo rujnuje go bardziej.
Wiem że wiekszość z was nawet nie przeczytała regulaminu floty umieszczonej przez Misio w oknie floty "ingame", a jest tam wspomniane o tym co piszę czyli o tolerancji nie tylko do innych graczy. Lubicie tą gre? Gracie w nią, nie rujnujcie jej jeszcze bardziej wrecz starajcie sie o jej rozwiniecie, pomagajcie nowym i gorszym
Chcem powiedzieć jeszcze, że...
jeśli zobacze kogoś z floty a także z poza że ubliża/wyśmiewa/uprzykrza BEZ POWODU! gre innym nie koniecznie z naszej floty ale zarówno z poza, będę na każdym kroku towarzyszył mu zatapiając go i dążąc do tego by grało się mu jak najgorzej. Do czasu gdy przeprosi poniżoną osobe. Nie będę brał pod uwagę czy jest ten ktoś z naszej floty czy tez nie, czy ktoś zwraca mi uwage czy nie, czy grozi mi za to wywalenie mnie z floty czy nie, czy master/vice/inni beda stawiać warunki czy nie, czy łamie regulamin czy też nie!
Lubisz, chcesz by grało ci się dobrze i w miłej atmosferze? to stwórz ją także innym graczom by tobie było 2x lepiej się bawić. Może kiedyś ta gra osiągnie status paru setek graczy.
Na teraz towszystko, w miedzy czasie moze cos poprawie badz dopisze jesli zauwaze luki i odpowiem na wszelakie pytania dotyczace tego jak i innych tematów
Nerwus , napisze tak - dużo jest racji w tym co piszesz lecz poczekaj jak Nexon dopracuje grę, wprowadzi lepsze promocje , itp. Dopiero wtedy zaczną się schodzić do gry różnej maści goście gdzie tolerancję będą mieli w wielkim poważaniu , będą nazywać siebie Guru od NF2 i wierz mi nie jednemu z naszych puszczą nerwy a jeszcze jak będzie weekend i parę setek i browar będzie miał w dużym De to już wtedy nie ma zmiłuj i hamulce puszczą. Z doświadczenia wiem że tak w większości przypadków niestety jest i to jest raczej nieuchronne .