PolishNavy w NF2

Forum kolegów z PolishNavy

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

6-go SIERPNIA 2014 NEXON kończy
naszą przygodę
z NAVY FIELD 2
śmierdziało od dawna.. więc trudno
być bardzo rozczarowanym.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, z którymi
miałem przyjemność popływać!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy

Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze

#1 14-09-2013 14:19:48

GustavPL73

Mod

Punktów :   

Pierwsze spotkanie z GER

Oprócz głównego Brytola, postanowiłem powołać jeszcze kapitana Kriegsmarine - co nie jest tajemnicą, ale chciałbym napisać odczucia po przesiadce na niemiecką flotę:
Pierwsze co się od razu rzuca w oczy, to niesamowita celność dział, oraz zasięg dział pomocniczych, które niewiele ustępują działom głównym. Nie są może najpotężniejsze, ale celność i skupienie potrafi zaskoczyć niejednego oponenta. Niemal co strzał z mniejszych dział wchodzą uszkodzenia krytyczne - kompensuje to mniejszy damage.
Jedyne co może zniechęcić na niskich levelach, to wielka APA- a więc bardzo łatwa do trafienia. Tak na "oko" może zabrać na pokład 3 APA japońskie.
Tyle mogę na razie napisać, gdyż na razie (31lvl) nie mam zbyt wielkiego wyboru w jednostkach.

quidquid Latine dictum sit, altum videtur

#2 14-09-2013 16:36:09

Nerwus

Mod

Punktów :   

Re: Pierwsze spotkanie z GER

Zgadzam się z twoją opinią. Sam gram KM i z pewnością celność dział jest naprawdę duża co za tym idzie, wysokie miejsca w rankingach po bitwie.
Tylna wyrzutnia torped w ss bardzo się przydaję.
Pancerz chyba jest trochę zaniżony co się "odczuwa". Nie porównywałem zinnymi nacjami, więc nie jestem tego do końca pewien.
Jak narazie to dd jest wielkim minusem, drzewko dd kończy się na 50 poziomie i prędkość dd stanowczo leży.

#3 01-12-2013 19:05:56

Royal

Zbanowany

Punktów :   

Re: Pierwsze spotkanie z GER

KM to przede wszystkim duza prędkosc okrętów CA, BC , smukłe sylwetki co robi ich bardzo mobilnymi jednostkami trudnymi do trafienia . Suby wielkośc zanurzenia i duza ilosc tlenu sprawia wiekszy czas zanurzenia i trudnosc zniszczenia przez miny głebinowe pod woda co za tym idzie zasieg Submarine. Niestety CV jakas nie powalaja na nogi mala pojemnosc lotniskowcow sprawia ze po spotkaniu z dobrymi fajtami nie mamy samolotow.

6-go SIERPNIA 2014 NEXON kończy
naszą przygodę
z NAVY FIELD 2
śmierdziało od dawna.. więc trudno
być bardzo rozczarowanym.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, z którymi
miałem przyjemność popływać!
w imieniu swoim, oficerów i PolishNavy

Cpt. Misio vel. Dynamo vel... kilka jeszcze

Stopka forum

RSS